HEX Nordic

Månedtlige indlæg med dine favorit hex emner

Få daglige tips & inspiration på Instagram @hex.nordic

Gå på opdagelse i hex universet

Vælg mellem botanical, witchy, crystal eller health verdenerne

Et trygt forum for dig med særlige interesser

Månedtlige indlæg med dine favorit hex emner

Få daglige tips & inspiration på Instagram @hex.nordic

Gå på opdagelse i hex universet

Vælg mellem botanical, witchy, crystal eller health verdenerne

Et trygt forum for dig med særlige interesser

Søg
Close this search box.
WITCHY WORLD

Stjernetegn Fisken - Hvem er de?

Vi skal endnu engang bevæge os ind i astrologiens verden, og denne gang dykker vi ned i de individuelle stjernetegn – denne gang stjernetegn fisken. Det som typisk bliver kaldt dit stjernetegn, er dit soltegn. Det er vigtigt at huske at selvom vores soltegn er en stor del af hvem vi er, er det altså ikke alt hvad vi er. Vi præges også af vores tegn i de andre planeter og huse samt vores ascendant. hvis du vil grave endnu dybere og have en bedre forståelse af dit eget astrologiske billede, kan du undersøge hvilke tegn du har repræsenteret i de forskellige huse og planter. Du kan læse om hvad de 12 huse og planterne står for her.

empatiske ◦ stor indlevelsesevne ◦ gavmild ◦ modtagelige ◦ ustabilitet ◦ distræte

Fiskens enorme indlevelse og medfølelse kan gøre det svært for dem at trække grænsen mellem; hvad er dine og hvad er mine følelser.

Den store empati og den lille personligheds krise

Når du møder fisken, er du ofte ikke i tvivl, det er måske det tegn man hurtigst spotter out in the wild. Det der oftest fælder fisken er deres enorme følelsesliv. De rummer en empati som er større end de flestes, og har en helt fantastisk indlevelsesevne.

De holder ikke ud når verden lider fordi de næsten selv kan mærke det hele på egen krop, uanset om det er mennesker, dyr eller planter, så rummer fiskens empati ingen grænser. Støder de på en såret fugl så når de bare ikke på arbejde den dag, for selvfølgelig kan de ikke bare lade den ligge der og lide. 

Fisken mærker det hele, det kan være enormt positivt da de oftest også glædes helt oprigtigt på andres vegne, men det kan også være negativ da de også føler andres sorg og smerte. Fisken vil bare gerne hjælpe dem i nød, og det kan nogle gange ende med at blive deres egen undergang, de har det nemlig med ofte at give for meget af sig selv, og alt for ofte til de forkerte mennesker.

På et generelt plan er fisken enormt gavmild, faktisk i sådan en grad at det kan tangere til selvopofrelse, og det skal fisken passe på med! På den måde kan man sige at fiskenes empati er deres største styrke og største svaghed på samme tid. Fiskens enorme indlevelse og medfølelse kan gøre det svært for dem at trække grænsen mellem; hvad er dine og hvad er mine følelser. Man kan sige at de har så nemt ved at identificere sig med andre, at de nogle gange kan have svært ved at identificere sig med sig selv. Derfor oplever mange fisk gennem forskellige stadier af livet mindre eller større personligheds kriser. 

Deres store følsomhed og store modtagelighed gør det svært for fisken at være stabil. Det kan sagtens lykkedes men det kræver at de kæmper for at opretholde stabiliteten i deres liv, da deres mange følelser konstant hiver dem i alle retninger. Derfor kan de også have et ry for at være lidt distræte, forvirrede, og kaotiske til tider. For fisken betyder deres indre liv mere end det ydre, de har en fantastisk fantasi og en stor kreativitet som hjælper dem med at skabe stærke visioner og forsvinde ind i deres egen lille drømmeverden.

udtryksfulde ◦ virkeligheds flugt ◦ skabertrang ◦ intuitive ◦ åndelige

Fiskens evne til at mærke mennesker kan gøre det til en nærmest healende oplevelse at have en relation til en fisk. De formår virkelig at se dig og forstå dig på et plan, andre måske ikke kan.

Den kreative sjæl med forbindelse til en anden verden.

Fisken har en helt særlig forbindelse til det mystiske, dybe og underbevidste. De har ikke den store interesse i hverdagens kedelige opgaver, de vil hellere dykke ned i det mystiske, alt det som taler til deres fantasi og deres følelser på den ene eller anden måde. 

Når det kommer til det visuelle og det kreative får fisken virkeligt lov til at shine. Det er nogle ekstremt kreative væsner der ofte ender som kunstnere eller andre der udtrykker sig og skaber noget. Men man ser også tit fisk i omsorgsfag, som f.eks. pædagoger, hvor de virkeligt kan bruge deres kærlighed, forståelse og medfølelse. 

Fisken har en stor kreativ skabertrang, hvilket nok bunder i et ønske om at bringe bare lidt af deres magiske drømme verden ind i den virkelige verden. Generelt har fisken en tendens til at flygte fra virkeligheden, og længes efter en anden verden. Fisken forbindes med alt det ukonkrete, utraditionelle, og mystiske som fantasi og drømme. De har en stærk intuition og dyb åndelighed. Hvor vi andre står ret solidt med fødderne på jorden, så flyder fisken ligesom rundt i et limbo mellem vores fysiske og et åndeligt plan. Nogle gange kan de godt blive lidt væk i denne her mellem zone, men hvis de arbejder med sig selv kan det også være en vej til et nærmet karmisk klarsyn. 

Fiskens evne til at mærke andre mennesker kan gøre det til en nærmest healende oplevelse at have en relation til en fisk. De formår virkelig at se dig og forstå dig på et plan, andre måske ikke kan. Fisken har en fantastisk tilpasningsevne, men det kan ligge på kanten til det letpåvirkelige, derfor skal fisken huske at passe på sig selv, de kan nemlig godt være lidt for gode af sig, og måske lidt naive til tider. Generelt kan fisken godt være lidt fjern, men det er fordi at de altid er i konstant forandring med det ene ben i en anden verden.

Når tinge begynder at gå skævt for fisken, kan de ikke rumme det, og kan få trangen til at flygte fra virkeligheden, og i et desperat forsøg på at komme væk fra alt det de ikke ønsker at mærke, kan de miste retningssansen og blive tabt.

En varmhjertet ven på virkelighedsflugt

Fiskens charmerende og mystiske personlighed kan virke enormt dragende for folk, mange ser dem ofte som gode ledere eller rollemodeller, på trods af at det ikke altid er der fisken ser sig selv. Fisken kan have ry for at være lidt doven til tider, der kan være lidt snakken, men generelt er det en misforståelse. 

Er fisken først sat på en sag de brænder for, står de klar til at yde deres maksimale indsats og er ekstremt hårdt arbejdende, især hvis det tjener et højere formål, eller rammer deres interesse. Fisken elsker at udforske det ukendte og det mystiske, de bryder sig generelt ikke om det som er overfladisk, de søger i stedet at finde de skjulte værdier der ligger både i verden men også i andre mennesker. 

Hos fisken finder du generelt verdens bedste ven, de er nogle varmhjertede væsner som rummer en masse kærlighed, forståelse, generøsitet, og loyalitet. De er generelt meget omsorgsfulde og hengivne, men kan godt have en tendens til at være lidt indadvendte, og det er fordi at der bare er så rart inde i fisken, at den helst bare bliver der hvis den får lov til det. Men er du først inde i varmen hos en fisk, så har du fundet dine nye bedste ven for life.

Fisken flygter gerne fra virkeligheden og ind i en anden verden, især hvis tingene begynder at blive svære eller ubehagelige. Fisken føler så meget, at de slet ikke kan rumme at have det dårligt, særligt hjertesorger er enormt svært for fisken at rumme. De undgår generelt situationer, der skaber ubehag, det kan både være en intuitiv guide som holder dem sikre igennem livet, men også en klods om benet, der bremser dem i deres personlige udvikling. 

Når tinge begynder at gå skævt for fisken, kan de ikke rumme det, og kan få trangen til at flygte fra virkeligheden, og i et desperat forsøg på at komme væk fra alt det de ikke ønsker at mærke, kan de miste retningssansen og blive tabt. Men heldigvis for fisken, så har den ry for at være netop det, heldig. På den ene eller anden måde kommer de altid ud af stormen igen, som om nogen eller noget holder hånden over dem. 

Fisken har et stort behov for at opleve positive stimulanser som fx kærlighed, anerkendelse, eller at kunne udtrykke sig kreativt og finde det der igennem. Får de ikke det, har de tendens til at søge stimulans andre steder, det kan både være en overdrevet brug af meditation, eller at forsvinde helt ind i sig selv, men det kan også ende ud i en form for misbrug som stoffer eller alkohol. Man kan sige at de har et behov for at dulme ubehagelige følelser, det er der mange måder at gøre på, men får de ikke det ene tyr de hurtig til det andet for at lette det emotionelle pres.

people pleaser ◦ dybt følelsesliv ◦ intellektuelle ◦ indlevelsesevne ◦ bevægelse

En overflod af kærlighed

Fisken rummer så meget kærlighed, at de næsten flyder over, og det afspejler sig også i deres kærlighedsliv. Det falder fisken meget naturligt at give, og særligt at give af sig selv, derfor sætter de ofte andres behov højere in deres egne, igen er de lidt nogle people pleaser. fisken giver en masse kærlighed i et forhold, men den har også et behov for at modtage samme mængde kærlighed, forståelse, og bekræftelse retur. 

Fisken har svært ved at forestille sig et liv alene, det er vigtig for dem at have en de har en dyb og inderlig kærlighed med. fisken er ofte ikke single ret længe, de forelsker sig hurtigt grundet deres dybe følelsesliv og evne til at forstå andre mennesker. særligt hvis du viser empati eller smigre dem kan fisken have svært ved at stå for dig. 

Nogle gange kan fisken store empati og indlevelse blive et problem for dem i deres dating liv, da det ofte kan misforstås som om de er mere interesseret i dig end de egentlig er, she´s not that into you, she’s just being nice. Men lykkes det dig først at vinde fiskens hjerte, så får du en partner der vil give dig hele verden sig selv selv inklusiv, bare for at se dig smile. Fisken er generelt god til at udtrykke sin kærlighed, og mange oplever det næsten kan være helende at være i et forhold til en fisk. They are really out there saving the world one person at a time.

Fisken er enormt intellektuel, særligt når det kommer til mennesker. De gennemskuer let folk, og er generelt gode menneskekender. det strider måske lidt i mod fisken tendens til at omgås folk der ikke er gode for dem, men fisken er ikke i den dårlige relation fordi de ikke har gennemskuet det, det er de fordi de føler andres smerte så meget, at de simpelthen ikke kan lade vær med at hjælpe alligevel. De er generelt enormt gode til at udtrykke deres kærlighed, så er du i et forhold med en fisk er du ikke i tvivl om hvad de føler, men de kan alligevel være svære at blive helt kloge på, der er nemlig en del af fisken du aldrig kommer til at få eller forstå, da den del af dem altid vil tilhøre kosmos og det som er større end os selv. 

Fisken er i konstant bevægelse, og deres fantasi kender ingen grænser, derfor har fisken også brug for at kunne følge sine drømme og gå derhen hvor deres intuition drager dem til. Noget af det værste du kan byde en fisk er faktisk at begrænse dem i udlevelsen af deres drømme og fantasier, de har brug for deres smukke fantasi og troen på noget bedre for at holde ud at være i en verden der lider så meget som vores, så det må du ikke tage fra dem. Don’t kill the dream. Fisken har behov for en dyb samhørighed og følelsesmæssig forbindelse i et forhold. I de praktiske og mere overfladiske relationer skal du ikke forvente den store loyalitet hos fisken, men er der en følelsesmæssig relation, så ved du at du har deres loyalitet 110%

Det værste du kan byde en fisk er at begrænse dem i udlevelsen af deres drømme, de har brug for deres smukke fantasi og troen på noget bedre for at holde ud at være i en verden der lider så meget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Engletal og deres betydning

Engletal og deres betydning (Fra 1-5)

Engletal fra 1 til 5 har hver deres unikke betydning, og når de dukker op gentagne gange i vores liv, er det universets måde at sende os vejledning og budskaber. For eksempel symboliserer 1 ny begyndelser, mens 5 står for forandringer og nye muligheder. Læs med her og bliv klogere på engletallene.

Read More »
Stjernetegn fisken flyder i vand

Stjernetegn Fisk – Hvem er de?

Fiskene er kendt for deres dybe empati og intuitive natur, der gør dem i stand til at forstå andres følelser. De er drømmende, kreative og kan trække sig tilbage i deres egen fantasiverden. Læs med når vi lærer disse følsomme og medfølende individer at kende.

Read More »
Stjernetegn skorpion i kvinde

Stjernetegn Skorpion – Hvem er de?

Skorpionerne er kendt for deres stærke psyke og evne til at læse andre mennesker, mens de selv ofte skjuler deres sande følelser. De er passionerede, dybt loyale og modige, men glemmer aldrig et svigt. Læs med når vi lærer disse intuitive og viljestærke individer at kende.

Read More »

Transformations og udviklings krystaller

Står du og skal igennem en udvikling, eller ønsker at transformere noget i dit liv eller måske dig selv, så kan det give god mening at læse med her. Vi har samlet en liste med 9 transformations sten og krystaller.

Read More »

Witchy planter i din have

Hvad tænker du, hvis jeg fortæller dig, at du sikkert har en masse skøn naturmedicin mm gemt imellem dit såkaldte “ukrudt”? Det lyder ret godt, ikke? I dag ser vi nærmere på nogle af de vilde planter, der vokser her i Danmark, som langt de fleste har til rådighed uden at tænke over det. 

Read More »