HEX Nordic

Månedtlige indlæg med dine favorit hex emner

Få daglige tips & inspiration på Instagram @hex.nordic

Gå på opdagelse i hex universet

Vælg mellem botanical, witchy, crystal eller health verdenerne

Et trygt forum for dig med særlige interesser

Månedtlige indlæg med dine favorit hex emner

Få daglige tips & inspiration på Instagram @hex.nordic

Gå på opdagelse i hex universet

Vælg mellem botanical, witchy, crystal eller health verdenerne

Et trygt forum for dig med særlige interesser

Søg
Close this search box.
Witchy world

Engletal og deres betydning (Fra 1-5)

Engletal fra 1 til 5 har hver deres unikke betydning, og når de dukker op gentagne gange i vores liv, er det universets måde at sende os vejledning og budskaber. For eksempel symboliserer 1 ny begyndelser, mens 5 står for forandringer og nye muligheder. Læs med her og bliv klogere på engletallene.

Hvad er engletal?

I dag skal vi tale lidt om det, som de fleste nok kender som engletal, om beskeden kommer fra en skytsengel, universet, din døde moster, din gud/dine guder eller noget helt andet, vil jeg lade være op til dig. Men faktum er altså, at vi kan se de her gentagende tal har fået tillagt stort set samme betydning på tværs af flere forskellige religioner og kulturer verden over, og ligesom med krystallerne tænker vi, at når alle er blevet enige om noget så tilfældigt uafhængigt af hinanden, må der jo være noget om det. Derfor skal vi i dag se på betydningen af nogle af de engletal, du måske er stødt på før, og har undret dig over.

Men hvad er et engletal egentlig? Engletal er forskellige tal kombinationer, som kan dukke op i dit liv igen og igen. Det kan være nummerplader, telefonnumre, totalen på din kvittering, klokkeslettet, skilte, whatever. Der er tal alle steder, og de dukker op på forskellige tidspunkter igennem vores liv, men nogle tal kombinationer går særligt igen i bestemte perioder af vores liv, og disse tal er populært kaldet engletal. Uanset hvor beskederne kommer fra, så er engletal altså en måde at kommunikere med dem eller det, man ikke kan tale med, kan man sige.

De forskellige numre har tillagt forskellige betydninger og symboler alt efter repræsentation og sammensætning. Hvor og hvad beskederne kommer fra afhænger nok af din individuelle tro og overbevisning, og det er helt okay, men hvis vi tager udgangspunkt i det er fra din skytsengel for at gøre forklaringen lettere, så er det altså en måde, hvorpå din skytsengel kommunikerer med dig og guider dig. De sender forskellige beskeder som både kan være positive varsler om fremtiden, opmuntring og støtte, eller advarsler du skal være opmærksom på.

Ser du gentagende gange de samme numre igen og igen og igen, eller på underlige steder eller på lidt for godt timede tidspunkter, kan noget altså godt tyde på, at noget eller nogen prøver at tale til dig, og her bør du lytte, for de vil dig intet ondt. Langt de fleste inklusiv mig selv oplever, at jo mere man lytter, og jo mere opmærksom man er, jo bedre bliver man til at forstå og læse de forskellige tegn, og faktisk drage gavn af den støtte og viden, man får fra den anden side.

Hvordan læser jeg engletal?

Forklaringen er den samme med alle de tal, vi skal se på i dag, så for at undgå gentagelse, forklare jeg engletallet 1, og så kan du egentlig sætte et hvilket som helst af de nedenstående engletal ind i forklaringen, da systemet er det samme. 

I engletallet 111 ser vi tallet 1 repræsenteret 3 gange, derfor er energien altså ekstra stærk, når der forekommer en talrepetition. I engletallet 111 finder vi både tallene 1 og 11. Det store budskab, hvis man kan kalde det det, ligger i 111, men der kan også være et skjult budskab i de andre tal, som gemmer sig i dette englenummer. Derfor ser vi på betydningen og symbolikken i alle 3. 

Måske ser du konstant 111, indtil du begynder at se 11 eller 1 alle steder, så det måske i virkeligheden et af de skjulte budskaber, du skal se nærmere på. Hvordan du kan tyde og forstå de forskellige tal hjælper vi dig med her. Vi tager tallene fra 1-9 i henholdsvis enkelt, dobbelt og trippelt talrepræsentation. Du kan læse de individuelle betydninger og budskaber nedenfor.

Engletal 111

"Tag chancen. Stol på dig selv og dine egne evner"

Tallet 111 består af 1 og 11 som begge er tal, der er enormt kraftfulde. Når du støder på dette tal, betyder det, at nu er tiden til, at der skal ske noget, uanset om det er en åndelig opvågning, et nyt projekt eller du skal finde meningen med livet, så det er tid til at tage en chance og turde at have ja-hatten på. 

Stol på, at du godt kan, og at det lykkes, så du kan komme videre med et nyt kapitel i dit liv og opnå dine mål og drømme. Du skal lytte til din indre stemme og følge din intuition, så længe du gør det, ender du lige hvor du skal være.

Du skal gå ind til det med et positivt sind, så du kan tiltrække det positive og lykkes med dit mål. Det kan være nødvendigt at skære negativitet fra for at komme i mål. Det kan være et miljø, du er i, personer som påvirker dig negativt eller måske endda dine egne tankemønstre. 

Det er din chance, grib den, tro på det, og fokuser på dig selv og din egen vækst. Lad ikke negativiteten holde dig nede eller afholde dig i at nå dine mål.

Engletallet 11

I tallet 111 finder vi også tallet 11. 11 er et af de stærkeste tal, det betegnes nemlig som et karmisk mastertal. 

11 er et tal med en særlig knytning til ”de højere magter”, og kan betyde det er tid til at søge kontakt til din mere spirituelle side og dit inderste selv for at finde frem til din mission her i livet.

Tallet 11 forbindes særligt med ting som det inspirerende, det følsomme og ikke mindst det intuitive. Her er din intuition, din kontakt til dig selv og din kontakt til det som er større end os, altså i fokus. 

Du skal søge ind for at finde ud af, hvad du skal bruge. Men bare rolig, de ville ikke bede dig lede, hvis ikke de vidste, der var noget særligt at finde.

Engletallet 1

Tallet 1 repræsenterer nye begyndelser, og her er der absolut intet at frygte, for selv om forandringer og nye ting kan være skræmmende, er der her kun gode ting i vente. 

Så der er ingen grunde til ikke at tage chancen. Tallet 1 forbindes særligt til individualitet. Nogen vil altså gerne pointere, at du skal huske, hvor unik du er, og at du har talenter og gaver, andre ikke har. Det er disse gaver, du skal bruge til at nå i mål. Der er ikke nogen som er bedre til at være dig, end du er! Tallet 1 er et meget positivt tal, som også knyttes til lederskab og ikke mindst succes.

Engletal 222

"Du er på rette vej og skal nok lykkedes"

Når du støder på tallet 222 er der meget groft sagt nogen som fortæller dig at de ser hvad du har gang i, og at de støtter op om projektet. De ser dig og sender dig både opmuntring, støtte, og kærlighed, så du kan komme i mål, for i mål skal du nok komme. Det du har gang i er det helt rigtige, så du kan godt holde hovedet højt, køre på, og skrue op for selvtilliden.

En vigtig symbolik man også ser i tallet 222 er nemlig tilliden, det kan både være tilliden til verden, eller de højere magter, men også tilliden til en selv og ens egne evner. Uanset hvad er det vigtigt, du viser tillid og tror på dig selv. Det er vigtigt, at du følger dine drømme og bliver ved med at skubbe fremad selv, hvis du en gang imellem må tage et enkelt eller to skridt tilbage, så bliv ved med at køre på. Måske får du brug for pauser, og det er helt okay, så længe du ikke opgiver håbet, men bare hviler dig. Hav tiltro til, at nogen har set resultatet af det, du er i gang med, og det er med dig og ved, at det vil lykkes.

Nogle tidspunkter i vores liv kan vi have brug for, at nogen siger, ”du er på rette spor, bare bliv ved,” and this is that. Nogle gange skal man bare slippe bekymringerne og stole på, at der er en mening med det hele. Det kan blive nødvendigt at fjerne nogle negative elementer fra dit liv for at nå i mål, måske endda din egen negativitet, men holder du dit fokus på de positive energier og din egen fremgang selv, skal du nok nå i mål og opnå stor succes.

Engletallet 22

Tallet 22 symboliserer ikke bare magt og diplomati, men også stærk kommunikation. Du bør stille fokus skarpt på din kommunikation med andre, da den vil være ekstra god i den kommende fremtid. 

Måske handler det om noget forretningsrelateret, privat, eller noget helt tredje, uanset hvad er der nogle, der ønsker, du skal bruge de kommunikative evner, du har, da det vil hjælpe dig på længere sigt.

22 er ikke bare et symbol på balance, men også på ydeevne. Det kan altså godt være, det bliver hårdt, og der skal vises særligt stor vedholdenhed for at nå i mål. Måske skal der også tages nogle pauser, så du kan hvile, inden du er klar til at kæmpe lidt videre, og det er helt okay, målet når du så længe du viser udholdenhed.

Engletallet 2

Når det kommer til tallet 2, handler det ironisk nok ofte om at være to, dette tal er nemlig stærkt forbundet med dualitet, balance mellem mennesker, og samarbejde ikke mindst.

2 er et positivt varsel, som fortæller, at du skal finde balancen i dit liv, og når du har denne balance, vil du møde både fred, harmoni, og ro i dit liv fremadrettet. 2 fortæller også, at du har både den tolerance og ikke mindst tålmodighed, det kræver at nå i mål, det skal nok lykkes, du er på rette vej.

Engletal 333

"De højere magter er med dig"

Tallet 333 er, som du måske næsten kan forestille dig, et meget kraftfuldt tal. Du har måske hørt før, at ”3 is a magic number,” and this is that.

333 er en besked, der fortæller dig, at dine højere magter er med dig. Med tallet 333 har vi 3×3, hvilket gør det til et meget kraftigt og stærkt budskab. Der er altså nogen, som VIRKELIG gerne vil igennem til dig og lade dig vide, de er med dig. 333 fortæller dig, at livet er smukt og skal nydes. Husk på, hvor stærk du er, og hvor meget kraft, der ligger i dig, og slip eller glem ikke din frie ånd, som tager dig på eventyr og opdagelser, for uanset hvor vejen fører hen, så er dine højere magter med dig!

Engletallet 33

33 er et tal med en enorm styrke, og så er det også det tredje og sidste master tal sammen med 11 og 22. Når du møder tallet 33, er det et klart budskab om kommunikation, der altså noget eller nogen, som ønsker at kommunikere med dig, og hvis du vælger at lytte til dem, kan det føre til store ændringer i dit liv.

Faktisk vil de SÅ gerne tale med dig, at de opfordrer dig selv til at tage kontakt, så vær opsøgende og undersøgende, når du oplever små tegn og ”sjove tilfældigheder.” Dit liv er fuld af muligheder, og alt er muligt, men det kræver, at du ser de muligheder, der byder sig for dig. 

De vil have, du skal være opmærksom, se efter ikke bare muligheder, men også deres kommunikationstegn, for de vil guide dig hen imod det rette valg. Vær sikker på, at de ønsker at guide dig mod den rette vej for dig, og at de vil bringe både fred, men også kærlighed.

Engletallet 3

Tallet 3 er for mange set som et heldigt tal, men det er også et tal, der rummer en enorm kraft, som kan være svær at kontrollere. Det er særligt knyttet til det spirituelle og åndelige. Men du skal ikke frygte energien, for det er en positiv energi, som rummer både glæde, kreativitet, optimisme, inspiration, og lykke.

Når tallet 3 viser sig, betyder det, at du skal søge kontakten til din spirituelle/åndelige side. Det kan give god mening lige nu at se efter tegn ikke bare omkring dig, men også indeni dig. Det kan både være drømme eller følelser og fornemmelser, som pludselig opstår eller opstår i underlige situationer, uanset hvad ønsker de, du skal søge ind i din egen spiritualitet. 

Tallet 3 er stærkt knyttet til fantasi, men også andre verdener, og det er netop disse verdener, de ønsker, du skal tage et kig ind i, der er nemlig noget, de gerne vil vise dig, som du ikke kan se her.

Engletal 444

"Du er beskyttet. Stol på at nogen har din ryg"

Tallet 444 har en stærk knytning til hvem end det er som passer på dig fra den anden side, og de forsikrer dig om at de er med dig og passer på dig, så du kan være helt tryg.

Det kan godt være livet er hårdt en gang imellem, men du skal nok komme igennem, for de er med dig og passer på dig, så kan være helt helt trygt. Når du møder modgang, så lad vær med at gå ned i en negativ spiral, de vil have du bruger det som motivation til at ændre noget til det bedre. Det betyder ikke du skal være i noget dårligt det kan også være at fjerne sig selv fra noget for selv at få det bedre, men brug dine negative livserfaringer som motivation til at opnå et bedre og mere lykkeligt liv for dig, og vid at de beskytter dig og er med dig for better or for worse som man siger, you are safe.

Engletallet 44

Tallet 44 fortæller dig at du skal vise tålmodighed og tillid, du har muligvis kæmpet længe for noget bedre, og de forsikrer dig om at det er på vej. 

Der er en masse gode ting på vej ind i dit liv og det er snart tid til at nyde udbyttet af dit hårde arbejde, MEN du må være tålmodig, det er på vej men det er ikke nu. Det kan være hårdt og svært men hav tålmodighed og tillid til at det kommer. Der er succes på vej, men du skal stole og tro at den kommer.

Engletallet 4

Tallet fire har en utrolig stabil og stærk energi, som bringer både selvtillid og styrke. Der måske arbejdes på nogle ting for at nå i mål, men de ved at du har styrken til at ændre og opnå det du vil, ellers havde de ikke sendt dig dette budskab.

Det kan være både en god og en dårlig ting, for hvis man presser noget eller nogen for hårdt, kan de gå i stykker. Så pas på dig selv og andre. Der ligger en stor pålidelighed og hengivenhed i tallet 4, så stol på du er beskyttet og at hvem end de er har de din ryg.

Tallet 4 forbindes med mange positive energier, som loyalitet, retfærdighed, og ikke mindst beslutsomhed. I tallet 4 finder vi også det praktiske, og organiserede, måske er det noget der skal ses nærmere på og optimeres for at nå i mål?

Engletal 555

"Der er store forandringer på vej. Men frygt ej, det er gode ændringer"

555 fortæller dig at der er store forandringer på vej ind i dit liv. Det er ikke sikkert det bliver en smooth overgang, og det kan føles overvældende med så store ændringer, men stol på at det i sidste ende vil falde ud til din fordel. Det er nemlig kun gode ting som er på vej, og selv om processen ikke er nem vil den være med til at gøre dig stærkere og hjælpe dig til en positiv udvikling.

Det kan være nødvendigt at slippe det gamle inden man kan acceptere og amforvane det nye, men det er vigtig du gør det. ser du tallet 555 er det et budskab om at nogle både vil varsle dig om disse ændringer, men også at de fortæller de vil hjælpe dig igennem processen, so fear not. Og husk det er altså et godt varsel vi for her, 555 bringer kun gode ændringer, selv om de er både store og overvældende. Bevar din positive indstilling, troen på dig selv, og lyt til din indre stemme, og de tegn som kommer til dig, husk at din intuition er din bedste guide.

Engletallet 55

55 fortæller dig at der er store ændringer på vej, men frygt ej for det er gode ting, og du vil glædes over det som er på vej ind i dit liv. 

Det kan godt være det hele bliver vendt på hovedet, men nogle gange er man nød til at ryste posen hvis der skal ske noget nyt, uanset hvad så bevar roen for det som kommer på den anden side er bestemt ”besværet værd”.

Accepter de ændringer som kommer og arbejd med det i stedet for imod det, for det hele er med til at føre dig hen hvor du skal være, og vil ende med at falde til din fordel, so trust the process.

Engletallet 2

Tallet 5 er særligt knyttet til beslutsomhed, og viden ikke mindst. Nogen ønsker at motivere dig til at bruge DIN viden og beslutsomhed til at nå næste kapitel af dit liv. Det er aldrig for sent at lære en gammel hund nye tricks, og du skal blive ved med at udvikle dig og bevæge dig fremad i livet.

Alt den viden og erfaring du samler igennem dit liv, vil også være det som bliver nøglen til at få dig derhen hvor du skal være. Det er ikke sikkert det bliver uden udfordringer, men vær sikker på at du besidder de værktøjer det kræver for at komme videre. Uanset hvordan din rejse bliver, så er de med dig, følger din vækst og tror på du kan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Engletal og deres betydning

Engletal og deres betydning (Fra 1-5)

Engletal fra 1 til 5 har hver deres unikke betydning, og når de dukker op gentagne gange i vores liv, er det universets måde at sende os vejledning og budskaber. For eksempel symboliserer 1 ny begyndelser, mens 5 står for forandringer og nye muligheder. Læs med her og bliv klogere på engletallene.

Read More »
Stjernetegn fisken flyder i vand

Stjernetegn Fisk – Hvem er de?

Fiskene er kendt for deres dybe empati og intuitive natur, der gør dem i stand til at forstå andres følelser. De er drømmende, kreative og kan trække sig tilbage i deres egen fantasiverden. Læs med når vi lærer disse følsomme og medfølende individer at kende.

Read More »
Stjernetegn skorpion i kvinde

Stjernetegn Skorpion – Hvem er de?

Skorpionerne er kendt for deres stærke psyke og evne til at læse andre mennesker, mens de selv ofte skjuler deres sande følelser. De er passionerede, dybt loyale og modige, men glemmer aldrig et svigt. Læs med når vi lærer disse intuitive og viljestærke individer at kende.

Read More »

Transformations og udviklings krystaller

Står du og skal igennem en udvikling, eller ønsker at transformere noget i dit liv eller måske dig selv, så kan det give god mening at læse med her. Vi har samlet en liste med 9 transformations sten og krystaller.

Read More »

Witchy planter i din have

Hvad tænker du, hvis jeg fortæller dig, at du sikkert har en masse skøn naturmedicin mm gemt imellem dit såkaldte “ukrudt”? Det lyder ret godt, ikke? I dag ser vi nærmere på nogle af de vilde planter, der vokser her i Danmark, som langt de fleste har til rådighed uden at tænke over det. 

Read More »