HEX Nordic

Månedtlige indlæg med dine favorit hex emner

Få daglige tips & inspiration på Instagram @hex.nordic

Gå på opdagelse i hex universet

Vælg mellem botanical, witchy, crystal eller health verdenerne

Et trygt forum for dig med særlige interesser

Månedtlige indlæg med dine favorit hex emner

Få daglige tips & inspiration på Instagram @hex.nordic

Gå på opdagelse i hex universet

Vælg mellem botanical, witchy, crystal eller health verdenerne

Et trygt forum for dig med særlige interesser

Søg
Close this search box.
HVERDAG

3 nemme witchy hverdagstips

For mange moderne hekse er det alle de små ritualer i løbet af dagen, ugen, eller året som er med til at danne rammerne for deres energier.

Når de fleste mennesker hører ordet ”heks” så ser de den gamle krumbøjede kone med sin spidse sorte hat, de lange krogede fingre, vorter, kosten, og hendes lille sorte kat. Let’s call him salem. Men sandheden er at hekse i dag hedder Anne-Marie og handler i netto. Der er mange flere hekse derude end man lige går og tror. De er helt almindelige mennesker ligesom dig og mig. Der er bare tilføjet en lille smule sugar, spice, and everything nice.

En af de forskelle der er, er de mange små ”hverdags tricks” man benytter sig af, og nogle af dem skal vi se lidt nærmere på i dag, så du forhåbentligt kan få lidt ny inspiration til at få lidt mere ”magi” i din hverdag. 

 

Det handler ikke kun om store ritualer, som kræver en masse tid, planlægning, og redskaber. For mange moderne hekse er det alle de små ritualer i løbet af dagen, ugen, eller året som er med til at danne rammerne for deres energier.

1 | Et hvidt lys ved døren

Tænd et hvidt lys ved din indgang når du får gæster, for at forhindre dem i at bringe negative, skadelige, eller uønskede energier med ind i dit hjem. Lyset tændes med intentionen om at beskytte vores hjem og dem som er i det, og slukkes med taknemmelighed.

Du kan sagtens bruge det samme lys igen og igen, og have det stående i nærheden af din hoveddør fast. Det er fuldstændigt lige meget hvilket hvidt lys du bruger, det vigtige er din intention, taknemmelighed, flammen og den hvide farve som blandt andet symboliserer renhed og beskyttelse.

Vores hjem er et helligt sted, og der hvor vi bruger det meste af vores tid. Derfor er det vigtig at vi beskytter de energier vi omgiver os mest i.

2 | Brug damp til symboler og bøn

Vand er et af vores 4 elementer og generelt en enorm energikilde. Vores fysiske krop består af 60% vand. Derfor ville jeg personligt aldrig misse chancen for en hurtig bøn når muligheden byder sig og det gør den efter dit bad.  

Du står helt ren, nøgen og præcis som du er, omgivet af dit element. Dampen er i luften omkring dig, på din krop, og på alle flader. Nogle af de her flader såsom spejl og glas er nu din personlige legeplads til symboler, bønner, cute boob prints og hvad du ellers kan finde på. Jeg vil gerne dele min bøn som eksempel, men du kan lave helt din egen, og bede til hvem eller hvad du ønsker. We dont judge. 

Jeg vil gerne dele min bøn som eksempel, men du kan lave helt din egen, og bede til hvem eller hvad du ønsker. We dont judge. Jeg bruger tallet 3. Jeg beder om 3 ting og tegner mit symbol 3 gange. Min bøn lyder:

Beskyt mig, guide mig, velsign mig, Mother, Maiden, Crone

Jeg bruger tallet 3. Jeg beder om 3 ting og tegner mit symbol 3 gange. Min bøn lyder:  ”Beskyt mig, guide mig, velsign mig, Mother, Maiden, Crown”.

Jeg tegner et pentagram. Først tegner jeg stjernen 3 gange mens jeg siger ”Beskyt mig, guide mig, velsign mig”. Herefter tegner jeg cirklen omkring stjernen 3 gange og siger ”Mother, maiden, crown”.

Jeg gør det altså helt tydeligt hvad jeg ønsker og fra hvem. Som sagt, hvad du siger og gør er ikke så vigtigt, det er den energi og manifestation du ligger i det kombineret med brugen af et af de 4 elementer.

Det hele handler om at knytte dine egne energier og manifestationer sammen med naturen og universets. du kan også løbende ændre hvad du beder om og hvem du søger alt efter hvad det er su ønsker og søger at opnå

Du kan med fordel hive flere elementer i spil. Ved at have en plante stående med energi fra jorden, tænde et lys med energi fra ilden, eller åbne et vindue og mærke energien fra vinden.

3 | Bind knude på troldens hale

Den sidste er lidt sjov, det en jeg har kendt og brugt fra jeg var en helt lille pige og det har aldrig fejlet! Der er ikke en lille trold, det ved jeg godt. Jeg tror det handler om psykologien i det og de manifestationer og energier man selv skaber ved at give ansvaret videre, anyways. 

Vi kender alle sammen at noget bliver væk, vi kigger alle steder men det er bare long gone. Det er nu vi tager et af de helt gamle hekse tricks i brug, vi binder nemlig en knude på troldens hale! Find hvad som helst du kan binde en knude på, det vigtige er din intention imens du gør det. Det kan være alt fra et tørklæde, en snor, et opladerkabel til din iPhone… What ever. 

Du annoncerer højt i rummet for trolden hvad du søger, og at du nu binder en knude på dens hale indtil du for hvad du ønsker, imens du binder en enkelt knude på din trolds hale. F.eks: ”Jeg søger mine perleøreringe og binder nu en knude på troldens hale til de ligger i min hånd”. Så lægger du ”din trolde hale” et sted, og venter. 

Efter noget tid vil ”trolden” blive generet af knuden og aflevere den tabte genstand tilbage. Det er vigtig at du husker at takke trolden og binde knuden op, ellers hjælper den dig ikke en anden gang og andre ting begynder måske at forsvinde.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Witchy planter i din have

Hvad tænker du, hvis jeg fortæller dig, at du sikkert har en masse skøn naturmedicin mm gemt imellem dit såkaldte “ukrudt”? Det lyder ret godt, ikke? I dag ser vi nærmere på nogle af de vilde planter, der vokser her i Danmark, som langt de fleste har til rådighed uden at tænke over det. 

Read More »

3 witchy tips

Bliv inspireret til at bringe lidt mere magi ind i din hverdag når vi dykker ned i krystal ladning, urtebade og vores ultimative anbefaling når det kommer til krystaller.

Read More »